Tietoturva

Laitteisiisi murtautumaan pyrkivistä hakkereista on tulossa yhä etevämpiä. Uudet kiristysohjelmat, tietojenkalastelu ja muut haittaohjelmatyypit vaativat uusia kyberturvallisuusratkaisuja, jotta pysyt kasvavien uhkien edellä. Olemme kehittäneet uuden Kaspersky-sovelluksen, joka auttaa sinua pysymään tämän päivän uhkien tasalla. Katso, mitä voit tehdä suojauksesi parantamiseksi.

Tässä osiossa

Tietokoneen tarkistaminen

Virustietokantojen ja sovellusmoduulien päivitykset

Tunkeutumisen esto

Heikkojen asetusten tarkistus

Verkon valvonta

Pre-Kaspersky-viruksen poisto

Poistetun tai puhdistetun tiedoston palauttaminen

Sähköpostiviestien suojaaminen

Osallistuminen Kaspersky Security Network -verkostoon

Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymän tuomaa suojaa

Tietokoneen suojauksen etähallinta